+358408442100
  • fi

Herättämö 17.6.2015 – Voiko yritysvastuusta puhua selkeästi?

Herättämö 17.6.2015 – Voiko yritysvastuusta puhua selkeästi?
16
touko

Herättämö – Voiko yritysvastuusta puhua selkeästi?

Herättämössä pohdimme tällä kertaa visaista kysymystä, voiko yritysvastuusta puhua selkeästi? Alustajana ja keskustelun herättäjänä toimii kirkkaan kielen kalifi, kirjailija Petri Tamminen. Petri haastaa yritysvastuun ammattilaiset keskusteluun selkeyden ja ymmärrettävyyden merkityksestä. Pitääkö myös yritysvastuussa paikkansa Petrin toteamus: ”kaiken minkä voi sanoa, voi sanoa selkeästi”?

Paikka: Villa Kivi, Linnunlauluntie 7, Helsinki

Aika:  keskiviikko 17.6.2015 kello 9.00 – 11.30.

Tilaisuudessa juhlistetaan samalla kirjoittamamme Kohti integroitua raportointia -kirjan julkaisua (katso alta). Tarjolla siis ytimekästä kesälukemista osallistujille.

Herättämön tavoitteena on tarjota yritysvastuun ammattilaisille mahdollisuus keskustella omasta työstään ja kehittää sitä avoimessa, asiantuntevassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Lue lisää aiemmista Herättämöistä.

Kirjauutuus – Kohti Integroitua Raportointia

Mitopron asiantuntijoiden kirjoittama uutuuskirja esittelee joulukuussa 2013 International Integrated Reporting Councilin (IIRC) julkaiseman integroidun raportoinnin viitekehyksen.

Integroidun raportoinnin tavoite on kuvata, millä tavalla yritys luo arvoa. Tärkeää siinä on integroituun ajatteluun pohjautuva prosessi, joka tarkastelee tilinpäätösraportoinnin ja muiden kuin taloudellisten tietojen, kuten yritysvastuun, yhteyttä arvon luomisessa.

Kirjassa esittelemme integroidun raportoinnin ohjaavat periaatteet ja sisältöelementit sekä tarkastelemme esimerkkien kautta integroidun raportoinnin viitekehyksen soveltamista käytännössä. Kirjan lopusta löytyy suomalaisia case-esimerkkejä, jotka auttavat hahmottamaan integroidun raportoinnin ensiaskeleita Suomessa sekä muotoutumassa olevia uusia raportointikäytäntöjä. Tämä teos on tarkoitettu kaikille ulkoisen raportoinnin parissa työskenteleville sekä yritysten toimintaa seuraaville sidosryhmille.