Tietosuojaseloste – Asiakas- ja kontaktirekisteri

Tietosuojaseloste: Mitopro Asiakas- ja kontaktirekisteri

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Siksi suosittelemmekin tutustumaan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

Viimeisin päivitys: 24. Toukokuuta 2018

Rekisterinpitäjä: Mitopro Oy (Y-Tunnus: 2561728-5 Osoite: Sofiankatu 4c, 00170 Helsinki, Puhelinnumero: +358408442100)

Henkilötietojen käyttötarkoitus ja peruste:

Käsittelemme henkilötietoja asiakasprojektiemme toteuttamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseen sekä tapahtumistamme ja palveluistamme tiedottamiseen. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Rekisterin tietosisältö:

Tallennamme asiakas- ja kontaktirekisteriimme minimitiedot, joihin tyypillisesti kuuluu henkilön yksilöity nimi, yhtiö sekä kontaktitiedot kuten sähköposti ja puhelinnumero. Rekisteriä päivitetään säännöllisesti.

Tietolähteet:

Asiakassuhteen aikana tallennetut tiedot. Kontaktirekisteriimme kerätään tietoja meihin yhteydessä olleista ja tilaisuuksiimme osallistuneista henkilöistä. Voit halutessasi lisätä itsesi kontaktirekisteriimme olemalla meihin yhteydessä verkkosivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse tai puhelimitse. Samalla tavoin voit poistaa itsesi kontaktirekisteristä tai saada tietoja tallentamistamme tiedoista.

Tietojen luovutus:

Emme lähtökohtaisesti luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Tietoja ei siirretä EU/ETA- alueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus:

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Rekisteriä ei käsitellä manuaalisesti.  Ainoastaan yksilöidyillä ja valtuutetuilla henkilöillä on pääsy rekisterin tietoihin.

Rekisteröidyn oikeudet:

Sinulla on koska tahansa oikeus saada pääsy tallentamiimme henkilötietoihin, korjata niitä, rajoittaa niiden käyttöä ja poistaa tietosi.