+358408442100
  • fi

Syksyllä Tapahtuu – Osaamo ja Herättämö

Syksyllä Tapahtuu – Osaamo ja Herättämö
11
elo

Syksyllä Tapahtuu

Suuren suosion saavuttaneet yritysvastuun Osaamo ja Herättämö -tilaisuudet jatkuvat syksyllä. Osaamo ja Herättämö ovat Mitopron järjestämiä keskustelutilaisuuksia yritysvastuun ammattilaisille ja yritysvastuusta kiinnostuneille. Osaamo pureutuu ajankohtaisiin yritysvastuun teemoihin ja pyrkii vahvistamaan yritysvastuun parissa työskentelevien ammatillista osaamista. Osaamossa haemme yhdessä ratkaisuja käytännön haasteisiin. Herättämön tavoitteena on synnyttää keskustelua ja herätellä ajatuksia uudella ja innostavalla tavalla. Tilaisuuksista saat vahvistusta työkalupakkiisi ja tuoreen näkemyksen parhaisiin käytäntöihin.

Syksyn osaamot:

  • Torstai 1.9.2016 Kello 9-11 GRI Standardit, Osaamossa pohditaan uusien GRI-standardien vaikutusta raportointiin. Mitä muuttuu ja milloin? Miten toimia käytännössä? Muuttuuko varmennus? Aamupäivän aikana saat tehokkaasti vastauksen siihen,  mitä jokaisen GRI-raportoijan tulee tietää uusista standardeista.

 

  • Torstai 22.9.2016 Kello 9-11 Arvonluonti, Syksyn toinen osaamo keskittyy arvonluonnin ajankohtaisimpiin kysymyksiin. Miten kuvata yrityksen arvonluontia sijoittajille? Miten mitata yhteiskunnallista arvoa ja vaikuttavuutta? Vieläkö integroitu raportointi on voimissaan ja tuovatko taloudelliseen olennaisuuteen keskittyvät SASB-standardit uutta näkökulmaa arvonluontiin? Osaamossa pohdimme myös sitä, miten sijoittajat ottavat huomioon ei-taloudellliset tekijät osana yrityksen arvonmääritystä.

 

  • Muiden kuin taloudellisten tietojen raportointi, loka-marraskuu (ajankohta varmistuu heti kun EU:n non-financial -raportointidirektiivin kansallinen ehdotus on valmis). Mitä ovat uudet raportointivelvoitteet? Miten soveltaa uutta lainsäädäntöä? Joko EU:n laskentaohjeet ovat valmiit ja miten niitä tulisi soveltaa? Riittääkö nykyinen vastuullisuusraportointi täyttämään lakisääteiset vaatimukset?

Tammikuussa 2017 kokoonumme Herättämöön, Herättämön ohjelma ja paikka julkaistaan myöhemmin.

GRI-sertifioidut koulutukset: GRI-sertifoidut koulutukset ovat uudistuneet. Seuraava koulutus järjestetään 12-13.9.2016. GRI-sertifioituihin koulutuksiin voit ilmoittautua myös alta. Lisätietoa GRI sertifioidusta koulutuksesta

Osaamo tilaisuudet järjestetään Mitopron toimitiloissa Mannerheimintie 12B. Ilmoittaudu mukaan alta.