Osaamo ja koulutukset menevät verkkoon

Mitopro siirtää kesän ja syksyn Osaamot sekä GRI sertifioidut koulutuksensa verkkoon.

Sertifioidut GRI-kurssit

Ensimmäinen on-line GRI-standardien sertifioitu kurssi järjestettiin 13-14.5.2020. Saamamme palautteen mukaan koulutus toimii erinomaisesti myös verkkoympäristössä. Paikasta riippumaton koulutus mahdollistaa myös kurssin suorittamisen osissa. Lue lisää on-line koulutuksistamme ja ilmoittaudu mukaan!

Osaamo: EU Vihreän rahoituksen viitekehys ja taksonomia

Kesän on-line Osaamossa keskitymme valmisteilla olevaan EU:n kestävän rahoituksen suunnitelmaan (EU Sustainable Finance Action Plan) ja siinä määriteltyyn yrityksiä luokittavaan taksomiaan. Sijoittajat ovat ottaneet taksnomian omakseen ja luovat jo nyt uusia indeksejä ja rahastoja mm. Pariisin ilmastokokouksen mukaiset vaatimukset täyttäville yrityksille.

Osaamossa otamme taksonomian haltuun ja saat mukaasi eväät siihen, miten arvioida oman yrityksesi toimintaan suhteessa Taksonomiaan sekä ennakoida mahdollisia muutoksia lakisääteisessä raportoinnissa..

Aika: Keskiviikko 10.6.2020 kello 9-11

Ilmoittaudu Osaamoon mukaan lähettämällä meille viestiä.

Ystävällisin terveisin, Tomi & Mikael

Osaamossa ratkomme yhdessä yritysvastuun ajankohtaisia haasteita ja tunnistamme parhaita käytäntöjä uudella ja innostavalla tavalla. Osaamosta saat vahvistusta työkalupakkiisi ja tuoreen näkemyksen parhaisiin käytäntöihin.