Osaamo 8.10.2020 – Olennaisuus

Double materiality – Mikä se on?

Yritysvastuun kehittyessä ja erityisesti sijoittajien ja rahoitusmaailman kiinnittäessä entistä enemmän huomioita yritysten vastuullisuuteen myös olennaisuuden arviointi kehittyy. Olennaisuuden arviointiin on viimeaikoina kehitetty uusia lähestymistapoja.  Osaamossa 8.10.2020 tutustumme erilaisiin tapoihin määrittää olennaiset yritysvastuun asiat ja pureudumme ”Double Materiality” käsitteeseen ja siihen mitä se tarkoittaa käytännössä. Kuvauksen EU:n tilinpäätösdirektiivin ohjeesta ja ’Double Materiality’ käsitteestä löydät täältä Osaamossa kuulet myös uusimmat kehitykset raportointimaailmasta mm. EU:n tilinpäätösdirektiivin sekä GRI-standardien osalta.

Osaamossa otamme olennaisuusanalyysin haltuun ja saat mukaasi eväät siihen, miten soveltaa ’Double Materiality’ ajattelua oman yrityksesi toimintaan ja raportointiin.

Aika: Torstai 8.10.2020 kello 9-11

Paikka: On-line

Ilmoittaudu Osaamoon mukaan lähettämällä meille viestiä.

Ystävällisin terveisin, Tomi & Mikael

Osaamossa ratkomme yhdessä yritysvastuun ajankohtaisia haasteita ja tunnistamme parhaita käytäntöjä uudella ja innostavalla tavalla ilman pönötystä. Osaamosta saat vahvistusta työkalupakkiisi ja tuoreen näkemyksen parhaisiin käytäntöihin.