Osaamo 6.2.2020 SBT -Tavoitteet

Osaamo SBT – Käytännön lähestymistapoja

Kevään ensimmäisessä Osaamossa keskitymme Science Based Target-aloitteen (SBT) mukaisten kasvihuonekaasupäästötavoitteiden asettamiseen niiden käytännön soveltamisen näkökulmasta. SBT-tavoitteet ovat nousemassa merkittävään rooliin arvioitaessa yritysten kunnianhimoa ja valmiutta hillitä ilmastonmuutosta. Valmisteilla on valtioneuvoston omistajaohjauksen periaatepäätös koskien uusia velvoittavia ilmastotavoitteita. Samaan aikaan valmisteilla on EU:n kestävän rahoituksen suunnitelma (EU Sustainable Finance Action Plan), jonka perusteella sijoittajat jo nyt luovat uusia indeksejä ja rahastoja Pariisin ilmastokokouksen mukaiset vaatimukset täyttäville yrityksille.

Osaamossa tunnistamme parhaat käytännöt mittaamiselle, tavoiteasetannalle ja seurannalle ja tuloksista raportoinnille. Osaamosta saat eväät siihen, miten ennakoida uusia vaatimuksia ja samalla liiketoimintalähtöisesti kehittää ilmastonmuutokseen liittyviä johtamis- ja raportointikäytäntöjä.

Paikka: Sofia Future Farm

Aika: Torstai 6.2.2020 kello 9 – 11.30

Ilmoittaudu Osaamoon mukaan alta lähettämällä meille viestiä.

Osaamossa ratkomme yhdessä yritysvastuun ajankohtaisia haasteita ja tunnistamme parhaita käytäntöjä uudella ja innostavalla tavalla. Osaamosta saat vahvistusta työkalupakkiisi ja tuoreen näkemyksen parhaisiin käytäntöihin.