Kevään Osaamo ja Herättämö

Keväällä Tapahtuu

Suositut yritysvastuun ammattilaisten Osaamo ja Herättämö tilaisuudet jatkuvat vuonna 2019. Osaamon ja Herättämön tavoitteena on tarjota yritysvastuun ammattilaisille mahdollisuus keskustella omasta työstään ja kehittää sitä pönöttämättä avoimessa, asiantuntevassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

.

Osaamo 29.5.2019: Raportointi 2020

Kevään Osaamossa perehdymme uusien yritysvastuuraportointia ohjaavien ohjeistojen ja standardien käytännön vaikutuksiin. Osaamossa nostamme keskusteluun mm. EU:n kestävän rahoituksen ohjelman kautta tulevat ohjeet Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) -suositusten mukaiseen raportointiin, päivittyneet GRI Standardit sekä integroidun raportoinnin kehityskohteet. Tuttuun tapaan käymme uusia ohjeistoja yhdessä keskustellen läpi. Osaamosta saat mukaasi eväät siihen, miten ennakoida uusia vaatimuksia ja samalla liiketoimintalähtöisesti kehittää johtamis- ja raportointikäytäntöjä.

Paikka: Sofia Future Farm

Aika: Keskiviikko 29.5.2019 kello 9 – 11.30

Ilmoittaudu Osaamoon mukaan alta tai lähettämällä meille viestiä.

Osaamossa ratkomme yhdessä yritysvastuun ajankohtaisia haasteita ja tunnistamme parhaita käytäntöjä uudella ja innostavalla tavalla. Osaamosta saat vahvistusta työkalupakkiisi ja tuoreen näkemyksen parhaisiin käytäntöihin.

Herättämö 19.6.2019

Kesän Herättämössä luomme katsauksen digitalisaatioon vastuullisuusnäkökulmasta.Pohdimme mm. mitä on eettinen tekoäly ja miten IoT auttaa hillitsemään ilmastonmuutosta. Luvassa on taas mielenkiintoinen, yllättävä ja keskusteleva herättely ajankohtaisiin aiheisiin. Pistä 19.6.2019 kello 9 kalenteriin, laitamme lisätietoa tuota pikaa.