+358408442100
  • Suomi
Kevään tapahtumat
7
huhti

Keväällä tapahtuu

Suositut yritysvastuun ammattilaisten Osaamo ja Herättämö tilaisuudet jatkuvat vuonna 2017. Herättämön tavoitteena on tarjota yritysvastuun ammattilaisille mahdollisuus keskustella omasta työstään ja kehittää sitä avoimessa, asiantuntevassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Osaamoissa pohdimme ajankohtaisia yritysvastuun asioita ja haemme parhaita käytäntöjä luovassa ja positiivisessa ilmapiirissä ilman turhaa pönötystä.

Osaamot:

10.5.2017 kello 9-11 Tuoreita aineksia raportointisoppaan – mikä on vuoden 2017 menestysresepti?

Tervetuloa kevään ensimmäiseen Osaamoon kokkaamaan uusista aineksista vuoden 2017 raportoinnin menestysreseptiä. GRI-standardit, Non-financial reporting, integroitu raportointi vai pörssin ESG-ohjeet? Osaamossa hyödynnämme aineksia läheltä ja pohdimme mikä on sopiva annostelu kutakin raportointistandardia ymmärrettävän ja selkeän raportoinnin varmistamiseksi.

24.5.2017 kello 9-11 Oikeaa ja hyödyllistä tietoa – Data-analyysin tehokas hyödyntäminen

Yritysvastuutietojen merkitys lisääntyy voimakkaasti sekä tietoa tuottavien yritysten sekä niitä arvioivien sidosryhmien kuten sijoittajien agendalla. Tule mukaan keskustelemaan, siitä miten tietojen keräämisen, laskennan ja analyysin luotettavuutta ja ennenkaikkea tarkoituksenmukaisuutta voitaisiin parantaa.

Herättämö:

Kevään Herättämö järjestetään torstaina kesäkuun 8. päivä. Teemana on vastuullisen liiketoiminnan jalkauttaminen. Herättämössä jalkaudumme itsekkin inspiroivaan ympäristöön. Laita 8.6.2017 kalenteriisi.