+358408442100
  • Suomi

Herättämö 11.12.2013 – Liiketoimintahyödyt

Herättämö 11.12.2013 – Liiketoimintahyödyt
26
marras

Ensimmäinen yritysvastuuammattilaisten aamiaistilaisuus Herättämö järjestetään 11.12..2013 toimitiloissamme Mannerheimintie 12B, 5 krs. kello 09.00 alkaen.

Herättämö-tilaisuuksien tavoitteena on tarjota yritysvastuun ammattilaisille mahdollisuus keskustella omasta työstään ja kehittää sitä avoimessa, asiantuntevassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Herättämö tarjoaa hyvän mahdollisuuden verkottua sekä sparrata omaan työhön liittyviä erityiskysymyksiä. Laajemmin toivomme lisääntyvän vuorovaikutuksen johtavan myös hyvien käytäntöjen leviämiseen sekä uudenlaisten kumppanuuksien syntyyn.

Ensimmäisen Herättämön alustuksena esittelemme tuoreimmat lähestymistavat ja parhaat käytännöt yritysvastuun liiketoimintahyötyjen tarkasteluun ja mittaamiseen aiheella ’business case for sustainability’.

Aiemman kokemuksen perusteella saamme aiheesta aikaan virkeän keskustelun ja saat Herättämöstä mukaasi arvokkaita vinkkejä liiketoimintahyötyjen tunnistamiseksi, mittaamiseksi ja viestimiseksi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Herättämö on kutsuvierastilaisuus. Ole meihin yhteydessä mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Herättämöön.

Tervetuloa!

Mikael & Tomi