+358408442100
  • fi

GRI Sertifioitu koulutus

GRI Sertifioitu koulutus
8
elo

 

Mitopro on GRI sertifioima koulutuskumppani

 

Tervetuloa Global Reporting Initiativen (GRI) sertifioimaan koulutukseen, jonka avulla kehität vastuullisuusraporttien lukutaitoasi ja viet organisaatiosi yritysvastuuraportoinnin uudelle tasolle. Koulutuksen suoritettuasi saat GRI:ltä sertifikaatin osaamisestasi.

Ota haltuun yritysvastuuraportoinnin perusteet ja opi systemaattisesti kehittämään vastuullisuustyön tulosten mittaamista ja viestintää. Kurssilla perehdytään maailmalla laajimmin sovellettuun vastuullisuusraportoinnin malliin, GRI-standardeihin. Koulutuksemme tarjoaa tiiviin työkalupakin tueksesi. Avaamme raportoinnin roolia monimuotoisena työkaluna ja käymme läpi erilaisia lähestymistapoja vastuullisuutta koskevan strategisen tiedon tuottamiseen ja hyödyntämiseen liiketoiminnassa.

Kaksipäiväisen koulutuksen rakenne koostuu yritysvastuun ja GRI-standardien perusteista, vastuullisuusraportoinnin prosessista, vastuullisuustyön tulosten mittaamisesta ja niiden hyödyntämisestä GRI-standardien mukaisesti. Yritysesimerkit ja käytännön harjoitukset tekevät koulutuksesta käytännönläheisen.

Koulutus on GRI:n sertifioima

Koulutus on Global Reporting Initiativen sertifioima ja toteutetaan osana globaalia GRI Training Partners -ohjelmaa. Kurssin suoritettuaan osallistujat saavat GRI:ltä sertifikaatin osaamisestaan. Mitopro on GRI:n sertifioima koulutuskumppani Suomessa. Kouluttajamme ovat GRI:n hyväksymiä ja GRI-tutkinnon suorittaneita yritysvastuuraportoinnin asiantuntijoita.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutuksesta hyötyvät kaikki, jotka työskentelevät yritysvastuun, raportoinnin ja viestinnän parissa tai käyttävät ja analysoivat yritysvastuutietoa. Kurssi tarjoaa kehittymismahdollisuuksia monella tasolla;

  • johtamisen, talouden, sijoittajasuhteiden ja viestinnän tehtävissä työskentelevät oppivat hahmottamaan standardien mukaisen lähestymistavan vastuullisuustyöhön
  • sijoittajille, analyytikoille ja muille yrityksen sidosryhmille kurssi antaa tehokkaan väylän kehittää osaamistaan liiketoiminnan vastuullisuusvaikutusten analysoinnissa ja valmiudet hyödyntää tietoa päätöksenteossa.

Kurssi ei edellytä aikaisempia tietoja GRI-standardeista tai yritysvastuusta.

Koulutuksen tavoitteet

Kurssin tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista yritysvastuuraportoinnin prosessista. Kurssi antaa kokonaiskuvan yritysvastuuraportoinnin roolista, tehtävistä ja toteutuksesta. Lisäksi tavoitteena on kasvattaa osallistujien tietotaitoa yritysvastuutietojen olennaisuudesta ja käytöstä päätöksenteon tukena. Kurssin jälkeen osallistujat ymmärtävät, mitä GRI-standardien mukainen raportointiprosessi edellyttää ja miten se toteutetaan. Koulutuksen kieli on suomi tai englanti.

Syksyn kurssipäivät:

    • 15-16.10.2019 2 päiväinen sertifioitu GRI Standardi-koulutus
    • 19-20.11.2019 2 päiväinen sertifioitu GRI Standardi-koulutus

Paikka

Sofia Future Farm

Sofiankatu 4C, 00170 Helsinki

Hinta

1 450 euroa (+alv. 24 %)

Hinta sisältää lounaan ja kahvit molempina kurssipäivinä sekä Yritysvastuu – Raportointi- ja laskentaperiaatteet -kirjan.

Tervetuloa kurssille! Ilmoittaudu mukaan alta.